Uzun Dönem
02 Mart, 2023

Filo Kiralama


Araç kiralama hizmetlerinin en  cazip ve avantajlı servislerinden biri olan filo kiralama, büyük yada küçük çaplı firmaların binek ihtiyaçlarını karşılamak için, belirli bir fiyat üzerinden, birkaç aracı kiralaması anlamına gelmektedir. 12 ile 48 ay aralığında kiralanabilen, aracın kullanım hakkının kiracıya, mülkiyet hakkının da oto kiralama firmasına ait olduğu ve Operasyonel Kiralama olarak da bilinen bu hizmetten, sözleşme şartlarına uyan her kurum ve kuruluş yararlanabilmektedir.

Filo Kiralamanın pek çok avantajları bulunmaktadır.  Şirketlerin araç satın almak için ayıracakları yüksek meblağlara gerek kalmadan, esnek ödeme seçenekleri ile diledikleri aracı, hiçbir bakım yada onarım sorumluluğunu üstlenmeden kullanım hakkını elde edebilmektedir. İleriki dönemlerde değişecek araç ihtiyaçları için al, sat prosedürlerine girmeden, vakit kaybetmeksizin dilenen araç ile değişim yapabilme, Kasko, sigorta ve vergi gibi mevzuatlarla uğraşmadan, sadece aracın kullanım hakkını elde etme, KDV indiriminden yararlanma gibi daha pek çok fırsatlar, filo kiralama hizmetlerinin artıları içinde yer almaktadır. İstanbul araç kiralama noktalarımız ile bir çok noktada hizmetinizdeyiz.

Filo Kiralama Yapılırken Gerekli Evraklar; şirketin son iki yıla ait gelir tablosu, sicil gazetesi, vergi levhası, imza sirküleri, çalışılan banka ismi, faaliyet belgesi ile personel sayısı ibraz edilmesi gereken belgeler arasında yer almaktadır.

Filo Kiralamada dikkat edilmesi gerekenler; Çalışılacak kiralama firması hizmet kalitesi,beklentilere cevap verebilecek araç kapasitesine sahip olması ile donanımlı ve tecrübeli alt yapıya sahip olması dikkat edilmesi gereken detaylardır.

Her beklentiye cevap verebilecek alternatife sahip geniş araç filolarımız ile uzun yıllardır bu sektörde yer alan araç kiralama firmamız , güvenilir ve profesyonel firma profili ile küçük yada büyük işletmelerin ihtiyacına uygun araç filo desteği sunmakta, 7/24 müşteri ve yol yardım desteği sağlamaktadır. Uzun dönem araç kiralama hizmetinde öncü firma Carexpo.